De 5 leukste evenementen dit voorjaar (2018)!

Hoe een evenement uitgroeide tot meer…

Alweer heel wat jaartjes geleden ging ik met Doortje en mijn moeder naar het Animal Event. Die dag keek ik mijn ogen uit! Wat was er veel te zien en te doen. Workshops, demo’s, kraampjes met leuke spullen, maar ook wedstrijden in verschillende hondensporten. Omdat ik met Doortje al wat dogdance deed thuis, wilde ik wel een kijkje bij de dogdancewedstrijd nemen. Toen ik dat zag, leek het me leuk om een keertje mee te doen. In 2014  kreeg ik die kans. Dat werd een geweldige ervaring! Een ervaring die maakte dat ik meer wilde en ervoor zorgde dat ik een paar jaar later zelf workshops en demo’s op het Animal Event mocht verzorgen met Dancing Paws, maar ook zeker een ervaring die maakte dat ik dit blog ben begonnen.
Graag neem ik jullie in dit blog dan ook mee naar het Animal Event én nog 4 andere leuke evenementen!

De 5 leukste evenementen dit voorjaar!

1. Animal Event
Animal Event, het grootste dierenevenement van de Benelux. Tijdens dit leuke evenement is er van alles te doen voor dierenliefhebbers, zoals workshops, demonstraties en wedstrijden, maar shop je liever voor je viervoeter, dan kan dat ook. Honden mogen mee, zodat je samen van alles kunt uitproberen. Dit jaar is de opzet vernieuwd, zodat het een nog leuker evenement gaat worden! Ook dit jaar ben ik op één van de drie dagen aanwezig, dus misschien komen we elkaar nog wel tegen!
Het evenement vindt plaats op 4-5-6 mei. Voor meer informatie kun je terecht op de website:
https://animal-event.nl/

Heb je nog geen kaarten? Via de website van Beeztees zijn ze nu met korting verkrijgbaar:
https://www.beeztees.nl/animal-event-2018/

2. Nederlandse dag van de Teckel
Tips voor evenement voor baas en hondAls teckelliefhebber mag deze natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken 😉
Deze dag vindt plaats op 5 mei en omdat ik dan op het Animal Event ben, kan ik hier helaas niet bij zijn, maar het belooft weer een hele leuke dag te worden met veel activiteiten, zoals een wandeling, een groepsfoto en een teckelbraderie. Voor meer informatie:
https://www.facebook.com/events/868304373348620/

3. Bark in the Park

Bark in the Park

Bark in the Park

Dit leuke evenement vindt plaats tijdens het Pinksterweekend 20 en 21 mei op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Alleen al de locatie en de omgeving maken het waard om dit evenement te bezoeken! 20 Mei is de themadag “Vive la Frenchie!”. Deze dag is speciaal voor Franse en Engelse Bulldogs, maar voor iedereen met een ander ras, 21 mei kunnen ook jullie je hart ophalen tijdens de themadag “Dogtastic!”
Voor meer informatie:
https://barkinthepark.nl/

Wil je hier graag heen, via de facebookpagina van Bark in the Park kun je tickets bestellen in de voorkoop (online) voor maar €2,50:
https://www.facebook.com/barkintheparknl/?hc_ref=ARQorUqepussPmjlEfgbMOHogqkT1PVGjX_EL7BaESmV9_vmAYutlrGuhP2-dkv0STE&fref=nf

4. Doggydays
Doggydays is niet zomaar een evenement waar je 1 dagje heen kunt gaan. Nee als je kiest om hieraan mee te doen, dan zul je met je hond een heel weekend pret beleven. De prijzen zijn o.a. inclusief alle programmaonderdelen en een foto-shoot.
Wil je er dus even een weekendje lekker tussen uit samen met je hond, dan is dit het evenement! Het weekend vindt plaats van 8-10 juni. Voor meer informatie:
https://www.doggydays.nl/

5. Simba’s Go Safari & BBQ
Het barbecueseizoen is weer aangebroken! Hoe leuk is het dan om met je trouwe vriendje eerst deel te nemen aan een gezellige bbq om daarna samen op avontuur te gaan door de “savanne van Soesterduinen”? Puur genieten!
Deze bbq en wandeling vinden plaats op 23 juni. Voor meer informatie:
https://www.simbasadventures.nl/c-3181193/simba-s-go-safari-bbq/

Let op: Hoe leuk het ook lijkt om je hond mee te nemen naar een evenement, niet alle honden denken daar hetzelfde over. Ken je hond en laat je hond lekker thuis als je weet dat je hem/haar er geen plezier mee doet, want uiteindelijk gaat het om samen plezier beleven 😉
Het bezoeken van een evenement zonder hond, is ook echt heel leuk!

Omdat het voorjaar van 2018 er natuurlijk al op zit en we het najaar tegemoet gaan, heb ik de 5 leukste uitjes voor aankomende herfst ook voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hier.

Facebook Instagram

 

Vorige

Kanovaren!

Volgende

Het recept om samen met je hond een schat te vinden

  1. Greetje

    Super leuk en makkelijk zo alkes bij elkaar… dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén