Met teckel op Animal EventHet is alweer een aantal jaar geleden dat ik voor het eerst naar het Animal Event ging. Die dag keek ik mijn ogen uit.  Wat was er veel te zien en te doen. Workshops, demo’s, kraampjes met leuke spullen, maar ook wedstrijden in verschillende hondensporten. Omdat ik met Doortje al wat aan dogdance deed thuis, wilde ik wel een kijkje bij de dogdancewedstrijd nemen. Toen ik dat zag, leek het me leuk om een keertje mee te doen. In 2014  kreeg ik die kans. Dat werd een geweldige ervaring! Een ervaring die maakte dat ik meer wilde. Een paar jaar later mocht ik zelf workshops en demo’s op het Animal Event verzorgen met Dancing Paws.

De 5 leukste evenementen dit voorjaar!

Naast Animal Event zijn er dit voorjaar nog tal van andere leuke activiteiten voor jou en je hond. De 5 leukste heb ik voor je op een rij gezet.

1. Animal Event

Animal Event, het grootste dierenevenement van de Benelux. Tijdens dit leuke evenement is er van alles te doen voor dierenliefhebbers, zoals workshops, demonstraties en wedstrijden. Shop je liever voor je viervoeter, dan kan dat ook. Honden mogen mee, zodat je samen van alles kunt uitproberen.

Wanneer: 4, 5 en 6 mei 2018.
Waar: Hilvarenbeek
Voor meer informatie en tickets, klik hier.

2. Nederlandse dag van de Teckel

Tips voor evenement voor baas en hondAls teckelliefhebber mag deze natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken.
Deze dag vindt plaats op 5 mei. Het belooft een hele leuke dag te worden met veel activiteiten, zoals een wandeling, een groepsfoto en een teckelbraderie.

Wanneer: 5 mei 2018

3. Bark in the Park
Bark in the Park

Bark in the Park

Dit leuke evenement vindt plaats tijdens het Pinksterweekend 20 en 21 mei op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Alleen al de locatie en de omgeving maken het waard om dit evenement te bezoeken! 20 Mei is de themadag “Vive la Frenchie!”. Deze dag is speciaal voor Franse en Engelse Bulldogs, maar voor iedereen met een ander ras, 21 mei kunnen ook jullie je hart ophalen tijdens de themadag “Dogtastic!”

Wanneer: 20 en 21 mei 2018
Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn
Voor meer informatie en tickets, klik hier.

4. Doggydays

Doggydays is niet zomaar een evenement. Als je kiest om hieraan mee te doen, dan zul je met je hond een heel weekend pret beleven. De prijzen zijn o.a. inclusief alle programmaonderdelen en een foto-shoot.
Wil je er dus even een weekendje lekker tussen uit samen met je hond, dan is dit het evenement!

Wanneer: 8-10 juni 2018
Voor meer informatie en om te boeken, klik hier.

5. Simba’s Go Safari & BBQ

Het barbecueseizoen is weer aangebroken! Hoe leuk is het dan om met je trouwe vriendje eerst deel te nemen aan een gezellige bbq om daarna samen op avontuur te gaan door de “savanne van Soesterduinen”? Puur genieten!

Wanneer: 23 juni 2018
Waar: Soesterduinen
Voor meer informatie over de wandelingen van Simba’s en om te reserveren, klik hier.

Let op: Hoe leuk het ook lijkt om je hond mee te nemen naar een evenement, niet alle honden denken daar hetzelfde over. Ken je hond en laat je hond lekker thuis als je weet dat je hem er geen plezier mee doet. Het bezoeken van een evenement zonder hond, is ook echt heel leuk!

Voor de leukste activiteiten in het voorjaar 2019, klik hier.

Waar ben jij heen geweest?

Facebook Instagram