Kamperen bij de boer met de hond

Kamperen bij de boer

Een paar weken geleden poste ik het eerste deel van mijn blogs over kamperen met je hond! Het eerste deel ging over de do’s en dont’s. Vandaag gaat mijn blog over welke benodigdheden je mee moeten nemen naar de camping voor je hond, want ook als je ervaren bent, kun je in alle voorbereidingsdrukte zomaar iets vergeten.

Benodigdheden

Als je met je hond gaat kamperen, moet je niet alleen bedenken wat je mee moet nemen voor jezelf. Ook je hond heeft zijn eigen spulletjes nodig. Denk hierbij niet alleen aan voer, maar ook aan bijvoorbeeld zijn paspoort en een ehbo-kit speciaal voor de hond.
Benieuwd naar andere benodigdheden? Die zie je hieronder:
Paklijst kamperen met je hond

Mocht je nog niet alle benodigdheden in huis hebben, dan kun je ze altijd nog online bestellen, zodat je alles op tijd in huis hebt voor vertrek!

Paklijst

Zelf werk ik altijd graag met een paklijst. Ook al ben ik een ervaren kampeerder en is Doortje ook al vaak mee geweest, een paklijst zorgt ervoor dat ik overzicht hou en niets vergeet. Op de paklijst staan standaard dingen die iedereen mee moet nemen, zoals een voerbak en een riem, maar uiteraard kun je een paklijst aanvullen naar wens. Iedere hond is immers anders en heeft zijn eigen behoeftes.
Om jullie een beetje op weg te helpen en omdat het bijna vakantie is, hierbij een klein kadootje, namelijk een paklijst voor je hond!
De paklijst onderaan dit blog is vast niet compleet. Mochten jullie nog tips hebben, deel ze vooral in de reacties, zodat anderen hun paklijst ook kunnen aanvullen.

Nog geen bestemming gevonden? Niet getreurd! Voor inspiratie lees je interview 1 en interview 2 dat ik een tijdje geleden had met Mario en Gwen van Les Chiens Sportives of mijn vakantieblog van de vakantie in Frankrijk een paar jaar terug!

Hieronder vind je de paklijst om uit te printen:
Paklijst

Fijne vakantie!

Facebook Instagram