Sheltiepups pup-log

Pup-log 4: Winactie! (Afgelopen)

Vandaag alweer de vierde pup-log en wel een heel speciale. Dit keer kunnen jullie namelijk meedoen met een winactie.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.
OutDoor roedel

Fotoshoot

Met Doortje en Filou heb ik een gave fotoshoot gehad in de Kaapse Bossen. Het zijn prachtige foto’s geworden waar ik heel erg blij mee ben.
In de Kaapse Bossen is de natuur prachtig en er is een losloopgedeelte. Mooie plek om te wandelen én om te shooten!
De foto’s zijn gemaakt door Marleen van Marleen Verheul Fotografie! Marleen heeft al heel wat fotografiekennis in huis door de vele cursussen die ze heeft gevolgd. Ook heeft ze zelf honden en daardoor inmiddels al heel wat ervaring! Marleen gunt één van jullie ook een shoot! Hoe je mee kunt doen, lees je verderop.

Voor wandelpret in de Kaapse Bossen, klik hier

Winactie

Het was voor mij een leuke nieuwe ervaring om dit met mijn twee hondjes te doen, Sheltiepup Filou waarvan Filou natuurlijk nog klein en jong is. Hij deed het echt super! Doortje had wat moeite met de andere loslopende honden, maar uiteindelijk vond ze de rust en bewees Doortje zoals altijd een waar fotomodel te zijn.
Wil je ook graag zulke mooie foto’s van je hond(en)? Doe dan mee met de winactie. Hoe doe je mee?
Laat onderaan deze post een reactie achter waarin je iets over je hond(en) vertelt. Zondag 8 juli zal ik een willekeurige winnaar bekend maken van deze winactie!

De winactie is inmiddels helaas afgelopen. Hou de website van Marleen Verheul Fotografie in de gaten voor meer leuke acties!
Fotografeer je liever zelf je trouwe viervoeter en ben je op zoek naar een goede camera? Klik dan hier voor veel keus.

Heb jij ook weleens een fotoshoot gehad met je hond(en)?
Hoe ging dat?

Facebook Instagram

Vorige

Kamperen met je hond deel 1: de do’s en don’ts

Volgende

En we gaan naar…? :-D

15 Comments

 1. Nanette Bielefeld

  Pebbles is mijn engelse bulletje die precies een jaar bij mij woont. Ik had het nooit verwacht van een Bull, maar ze ontpopt zich langzaamaan echt tot mijn hulphond. Geweldig om zoveel liefde te krijgen! ? Ik zou graag een mooie foto van haar willen.

 2. Wat een leuke reacties al zeg! Ik ben heel benieuwd wie ik voor de lens ga krijgen 🙂

 3. Karin

  Fantastische foto’s van jullie drietjes! Daar ben je terecht trots op, Esther!
  (Pinkelotje en ik hoeven niet voor de fotoshoot in aanmerking te komen)

 4. Wat een leuke actie. Ik vertel graag wat over mijn honden. Roefus is een ruwharige dwergteckel van bijna 4 jr. Hij is, als enige teckel in Nederland, opgeleid tot therapiehond. Hij werkt samen met mij als wij met kinderen en jongeren aan de slag gaan. Hij helpt kinderen / jongeren bij het aanleren van verschillende vaardigheden. Hij is een super collega. Roefus voelt de kinderen / jongeren super goed aan. Naast zijn werk als therapiehond, mag Roefus doen waar hij voor ‘gemaakt ‘ is. Wij doen zweetwerk en daarmee trainen wij om aangereden of afgesproken wild op te zoeken, zodat dit gewonde hert, ree of zwijn uit zijn leiden verlost kan worden. Buiten dit alles is hij mijn allerliefste maatje, mijn grootste kleine vriendje.

  En dan Bor, Bor is een Spinone Italiano van 7 maanden. Hij is nu in opleiding om straks als therapiehond, volwaardig collega van Roefus en mij te zijn. Bor is een echte lieverd. Aanhankelijk en wil het liefste de hele dag bij je zijn. In alles is hij het tegenovergestelde van Roefus. Omdat ook Bor lekker hond mag zijn doe ik met hem jachtraining. Samen zijn zij echt een top team. En ik mag met deze helden samenleven, -werken. gelukkiger dan samen leuke dingen doen met mujn helden, kun je mij niet maken.

  • Esther

   Leuk dat je wat hebt verteld! Teckels zijn geweldig en kunnen meer dan Veel mensen denken. Zo gaaf wat je met Roefus doet! Leuk dat hij een collega krijgt ? Veel plezier en succes met Roefus en Bob!

   • Anne-Marie

    Roefus heb ik wel eens meegemaakt tijdens de teckelwandeling op het Leesten,is een leuke teckel.Zelf heb ik een teckel die bijna 9 jaar is.Bommel heet hij,is een reutje.Is een fijne huisgenoot,eigenlijk voor een teckel best gehoorzaam.Zal nooit iets van de tafel pikken.Hem op e foto zetten is een ramp,zo gauw hij een fototoestel ziet,komt hij naar me toe,en dan kun je het vergeten.Ik hoop altijd,dat iemand anders hem op de foto zet.Groetjes.

 5. Wilma

  Wat een schitterende foto s van Doortje en Filou.
  Ik zou zulke foto s van Cato ook geweldig vinden,omdat Cato hier alleen in het weekend is,en ik zou het geweldig vinden.om dan zulke mooie foto s van haar te hebben,zodat ik naar een mooie foto van haar kan kijken,en dat het dan net is dat ze toch bij me is in de week❤

  • Esther

   Dank je wel! Ik kan me goed voorstellen dat je graag mooie foto’s van Cato zou willen voor als ze niet bij je is ?

 6. Miranda Boon

  Bandit is in myn leven gekomen na een moeilijke periode in myn leven. Door Bandit heb ik kennis gemaakt met agility en DWT en nieuwe vrienden en hobbies gekregen. Hy is myn altyd vrolijke maatje, myn schaduw, myn watje (hy is niet zo dapper), myn palenmonster (agility) en partner in crime. Kan me geen leven meer zonder hem voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén