Teckel met eigenaresse op de foto in de winter in OostenrijkDe herfst is laat begonnen dit jaar. Daardoor heb ik nog niet echt een wintergevoel ondanks de kerstboom die ik al heb staan. Het is niet koud, het regent en het is grauw en grijs. Van mij mag het gauw winter worden…echt winter!
Kou, sneeuw en dan lekker erop uit met mijn honden. Buitenevenementen vinden er in het winterseizoen weinig plaats. Daarom heb ik een aantal andere hele leuke activiteiten voor je geselecteerd!

De leukste activiteiten deze winter!

1. Simba’s Welcome 2019 with a New Years Toast
Wat is er nou leuker om samen met je trouwe maatje het nieuwe jaar in te luiden met een eerste avontuur? Een avontuur dat bestaat uit een prachtige trail in het Noord Hollands Duinreservaat van Castricum.
Het zal een uitdagende en lange wandeling zijn met hoogteverschillen door een gevarieerd landschap. Wie weet kom je wel Schotse Hooglanders tegen die dit gebied bewonen.
Na afloop van de wandeling zal er een borrel genomen worden onder het genot van heerlijke tapashapjes. Laat 2019 maar komen!

Wanneer: 5 januari 2019
Voor meer informatie en voor foto’s van voorgaande edities, ga je naar de website van Simba’s Adventures.
Simba's Adventures tijdens de wandeling in de winter

2. DogWalkTrail winterwandelweekend
Teckel in de winter in de Oostenrijkse sneeuw aan het wandelenOok in 2019 zal DogWalkTrail weer een aantal leuke wandelweekenden in België organiseren. Zo ook begin februari. Tijdens dit weekend zullen er verschillende activiteiten en wandelingen plaatsvinden. Wie weet heb je wel geluk en kunnen jij en je hond genieten van een mooi pak sneeuw!

Wanneer: 1 t/m 3 februari 2019
Voor meer informatie en voor foto’s, ga je naar de website van DogWalkTrail Nederland.


Extra activiteit

Ook dit jaar vindt er weer een editie van de Hond plaats. Omdat dit evenement Teckel doet mee aan dogdancewedstrijd tijdens de Hond 2017plaats zal vinden in het weekend van 14, 15 en 16 december is het eigenlijk  nog een herfstactiviteit. Desalniettemin is het wel leuk om heen te gaan. Naast de welbekende hondenshows tijdens dit evenement vinden er ook veel andere leuke activiteiten plaats in de vorm van workshops, wedstrijden (zoals dogdance) en demo’s. Wil je liever kerstkado’s kopen voor je hond? Ook dat kan tijdens de Hond 2018.

Voor meer informatie ga je naar de website van de Hond 2018.

 

 

Wat is jouw favoriete activiteit om te doen met je hond in de winter?

 

Facebook Instagram