Kamperen bij de boer met de hond

Kamperen bij de boer

Eerder schreef ik al een blog over de do’s en don’ts als je gaat kamperen met je hond. Dit keer gaat mijn blog over welke benodigdheden je mee moeten nemen naar de camping voor je hond. Ook al ben je misschien een ervaren kampeerder, in alle voorbereidingsdrukte kun je zomaar iets vergeten.

Meer weten over de do’s en don’ts? Klik hier.

Benodigdheden

Als je met je hond gaat kamperen, moet je niet alleen bedenken wat je mee moet nemen voor jezelf. Ook je hond heeft zijn eigen spulletjes nodig. Denk hierbij niet alleen aan voer, maar ook aan bijvoorbeeld zijn paspoort, een ehbo-kit speciaal voor honden en hondenshampoo.
Een eigen tent voor de hond is natuurlijk helemaal geweldig. Je hond kan zich er lekker in terugtrekken en relaxen. Voor de koudere nachten neem je een hondenslaapzak mee.
Benieuwd naar andere benodigdheden? Die zie je hieronder:

Paklijst kamperen met je hond

Mocht je nog niet alle benodigdheden in huis hebben, dan kun je ze altijd nog online bestellen, zodat je alles op tijd in huis hebt voor vertrek!

 

Paklijst

Zelf werk ik altijd graag met een paklijst. Ook al ben ik een ervaren kampeerder en is Doortje ook al vaak mee geweest, een paklijst zorgt ervoor dat ik overzicht hou en niets vergeet. Op de paklijst staan standaard dingen die iedereen mee moet nemen, zoals een voerbak en een riem, maar uiteraard kun je de paklijst aanvullen naar wens. Iedere hond is immers anders en heeft zijn eigen behoeftes.
Om je een beetje op weg te helpen en omdat het bijna vakantie is, hierbij een klein kadootje, namelijk een paklijst voor je hond! Aanvullen kan naar eigen inzicht.

Nog geen bestemming gevonden? Niet getreurd! Voor inspiratie lees je interview 1 en interview 2 met Mario en Gwen van Les Chiens Sportives of mijn vakantieblog van mijn kampeervakantie in Frankrijk met Doortje.

Hieronder vind je de paklijst om uit te printen:
Paklijst

Fijne vakantie!

 

Wat ontbreekt er zeker niet in jouw bagage als je met je hond gaat kamperen?

 

Facebook Instagram