Vandaag alweer de vierde pup-log en wel een heel speciale.
Dit keer kunnen jullie namelijk meedoen met een winactie.

Deze winactie is inmiddels afgelopen.
OutDoor roedel

 

Fotoshoot

Met Doortje en Filou heb ik een gave fotoshoot gehad in de Kaapse Bossen. Het zijn prachtige foto’s geworden waar ik heel erg blij mee ben.
In de Kaapse Bossen is de natuur prachtig en er is een losloopgedeelte. Mooie plek om te wandelen én om te shooten!
De foto’s zijn gemaakt door Marleen van Marleen Verheul Fotografie! Marleen heeft al heel wat fotografiekennis in huis door de vele cursussen die ze heeft gevolgd én door de vele honden die ze al heeft vast mogen leggen.
Marleen gunt één van jullie ook een shoot! Hoe je mee kunt doen, lees je verderop.

Voor wandelpret in de Kaapse Bossen, klik hier

 

Winactie

Het was voor mij een leuke nieuwe ervaring om dit met mijn twee hondjes te doen, Sheltiepup Filou waarvan Filou natuurlijk nog klein en jong is. Hij deed het echt super! Doortje had wat moeite met de andere loslopende honden, maar uiteindelijk vond ze de rust en bewees Doortje zoals altijd een waar fotomodel te zijn.
Wil je ook graag zulke mooie foto’s van je hond(en)? Doe dan mee met de winactie.

Hoe doe je mee?
Laat onderaan deze post een reactie achter waarin je iets over je hond(en) vertelt. Zondag 8 juli 2018 zal ik een willekeurige winnaar bekend maken van deze winactie!

De winactie is inmiddels helaas afgelopen. Hou de website van Marleen Verheul Fotografie in de gaten voor meer leuke acties.
Fotografeer je liever zelf je trouwe viervoeter en ben je op zoek naar een goede camera? Dan is het boek “Hondenfotografie” misschien wel wat voor jou.

Omslagfoto: Marleen Verheul Fotografie

 

Heb jij ook weleens een fotoshoot gehad met je hond(en)?
Hoe ging dat?

 

Facebook Instagram