En zo komt er alweer een einde aan mijn pup-log…want ja, Filou is geen kleine Filou meer. Filou is met 6 maanden zo’n beetje puppy-af en richting pubertijd aan het gaan. Klein is hij ook niet meer al vind ik nog steeds dat hij een puppyblik heeft.
Sheltie met puppydiploma A

 

Puppydiploma A

Sheltie met puppydiploma ADe afgelopen maanden gingen we wekelijks naar de puppyles. Een heerlijke ongedwongen les waar de pups van alles mochten doen en leren. Plezier voorop!
Het belangrijkste voor mij was zeker in de beginperiode niet dat Filou van alles moest leren. Graag wilde ik een goede band met hem opbouwen en ervoor zorgen dat hij zich vertrouwd en veilig bij mij zou voelen.
Op sommige momenten voelde ik me daar onzeker over zoals jullie hebben kunnen lezen in eerdere pup-logs. Nu ben ik heel blij met hoe ik alles heb gedaan. Filou is een heerlijk hondje, heel stabiel. Soms vind hij iets een beetje spannend, maar daar stapt hij dan snel overheen. Pretlettertje is hij nog steeds en tuinieren is zijn hobby.
Gisteren was alweer de laatste puppyles. De hondjes mochten laten zien wat ze allemaal al kunnen en wat hebben alle hondjes het super gedaan!
Aan het einde van de les werden ze beloond met een mooi puppydiploma. Filou heeft zijn eerste diploma in the pocket. Ik ben heel trots op hem, maar stiekem ook op mezelf. Filou en ik hebben samen een goede start gemaakt en van daaruit gaan we steeds een stapje vooruit en verder.

Ik kijk uit naar nog veel mooie momenten!

En zo komt er dus een einde aan mijn pup-log, want Filou is een puber nu. Puber-log 1 vind je hier.

 

Facebook Instagram