15-08 en 16-08

 

Ach, over 15 augustus is erg weinig te zeggen…Het weer was heel somber en het was koud. Geen zon te bekennen. We konden nog net het einde van de camping zien, maar daar was dan ook echt alles mee gezegd.

 

Sombere wereld…

Wat een grijze wereld…om depressief van te worden. Ik heb wel de hele dag buiten voor de tent gezeten, gewikkeld in dikke kleren en een paar dekentjes en ja handschoenen, verlangend naar de zon.
Een dagje niets doen, had ik wel echt even nodig. Heel leuk al die uitstapjes en bergtripjes, maar ik voelde me moe. Maar eerlijk is eerlijk, niets doen in de warmte van de zon is toch fijner 😉
Dan ga je ’s avonds slapen en hoop je dat je bij het wakker worden een strakblauwe lucht ziet en ja een beetje blauwe lucht had ik wel op gerekend, maar helaas…de volgende dag was er nog steeds niets te zien van de wereld buiten de camping…mmm, beetje jammer, maar wat doe je er aan? Dan maar het beste ervan maken!

Hond in Frankruik uit de zon

Zon!!

Het was gelukkig wel droog en tijdens het ontbijt zag ik achter de wolken langzaam een lichte zonnige plek ontstaan. En die lichte zonnige plek deed de wolken beetje bij beetje oplossen en de blauwe lucht en de zon tevoorschijn komen. Yes! Als je 24 uur niet veel meer hebt gezien dan de camping, dan is dit wel heel erg fijn.
Na de lunch daarom de berg af gegaan op weg naar Bourg-Saint-Maurice, op goed geluk, want het was zondag, maar we hadden geluk.

Er bleek een soort van boerenmarkt te zijn waar streekproducten werden verkocht. Omdat de zon nu volop scheen, was er veel volk op de been. Heel gezellig, maar Doortje was tussen al die benen totaal niet op haar gemak. Haar draagtas had ik in de auto laten liggen, dus toen heb ik haar maar in mijn rugzak gedaan en die op mijn buik gedragen. Vanaf die plek kon Doortje lekker alles overzien en hoefde ze geen stress meer te hebben. Voor het vrouwtje was het wat minder fijn, maar ja je moet wat voor je hondje over hebben 😉 De markt was in ieder geval leuk en behoorlijk groot.

Uiteraard hebben we na de markt nog even een terrasje gedaan nu het nog kon. Heerlijk, echt genieten. Ik voelde me gelukkig ook weer een stuk beter dan gisteren, dus daar was ik erg blij om.
Eenmaal terug op de camping hebben we vast wat spullen opgeruimd, zodat we morgen nog lekker de tijd zouden hebben om de bergen in te gaan, aangezien ook voor morgen zon werd voorspeld.
De rest van de dag hebben we lekker op de camping genoten, nog een beetje extra van de bergen die we nu toch wel snel vaarwel zouden moeten zeggen. En nog lekker in de zon boekjes gelezen voor de tent.

 

Facebook Instagram