Ieder voorjaar vinden er weer leuke evenementen plaats voor hond en baas. Zo ook dit jaar (2018). Workshops, demonstraties, kraampjes waar je je geld op kunt maken of gewoon lekker rondlopen en om je heen kijken. Het kan allemaal. Sommige evenementen zijn groter dan andere. Bedenk van tevoren wel altijd of je hond het net zo leuk vindt op zo’n evenement als jij. Zo niet, laat je  hond dan lekker thuis.
Veel plezier!

De 5 leukste evenementen dit voorjaar!

1. Animal Event

Met teckel op Animal EventAnimal Event, het grootste dierenevenement van de Benelux. Tijdens dit leuke evenement is er van alles te doen voor dierenliefhebbers, zoals workshops, demonstraties en wedstrijden. Shop je liever voor je viervoeter, dan kan dat ook. Honden mogen mee, zodat je samen van alles kunt uitproberen.

Wanneer: 4, 5 en 6 mei 2018.
Waar: Hilvarenbeek
Voor meer informatie en tickets, klik hier.

 

 

 

 

2. Nederlandse dag van de Teckel

Tips voor evenement voor baas en hondAls teckelliefhebber mag deze natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken.
Deze dag vindt plaats op 5 mei. Het belooft een hele leuke dag te worden met veel activiteiten, zoals een wandeling, een groepsfoto en een teckelbraderie.

Wanneer: 5 mei 2018

 

3. Bark in the Park
Bark in the Park

Bark in the Park

Dit leuke evenement vindt plaats tijdens het Pinksterweekend 20 en 21 mei op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Alleen al de locatie en de omgeving maken het waard om dit evenement te bezoeken! 20 Mei is de themadag “Vive la Frenchie!”. Deze dag is speciaal voor Franse en Engelse Bulldogs, maar voor iedereen met een ander ras, 21 mei kunnen ook jullie je hart ophalen tijdens de themadag “Dogtastic!”

Wanneer: 20 en 21 mei 2018
Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn
Voor meer informatie en tickets, klik hier.

 

4. Doggydays

Doggydays is niet zomaar een evenement. Als je kiest om hieraan mee te doen, dan zul je met je hond een heel weekend pret beleven. De prijzen zijn o.a. inclusief alle programmaonderdelen en een foto-shoot.
Wil je er dus even een weekendje lekker tussen uit samen met je hond, dan is dit het evenement!

Wanneer: 8-10 juni 2018
Voor meer informatie en om te boeken, klik hier.

 

5. Simba’s Go Safari & BBQ

Het barbecueseizoen is weer aangebroken! Hoe leuk is het dan om met je trouwe vriendje eerst deel te nemen aan een gezellige bbq om daarna samen op avontuur te gaan door de “savanne van Soesterduinen”? Puur genieten!

Wanneer: 23 juni 2018
Waar: Soesterduinen
Voor meer informatie over de wandelingen van Simba’s en om te reserveren, klik hier.!

Voor de leukste activiteiten in het voorjaar 2019, klik hier.

 

Ben je ook naar een evenement geweest? Zo ja, welk evenement?

 

Facebook Instagram