18-06-2014

Vandaag geen activiteit op het programma, dus samen met iemand anders besluit ik naar Zell am See te gaan. Dat is niet ver rijden en we kunnen er gelijk even naar de dierenwinkel, aangezien onze hondjes nog niet genoeg hebben…toch? 😉
Ook de souvenirs voor thuis worden gekocht en dan brengen we nog een bezoekje aan het prachtige meer!

Op vakantie in Zell am See vanuit Holland

Zell am See

Hup Holland Hup

Heel veel zin om lang te blijven hebben we niet, dus we gaan weer lekker naar het pension om lekker te gaan chillen in de tuin. Nou ja, chillen…ik had beloofd om een dogdancedemo met Doortje te geven, maar ook gehoopt dat dat vergeten zou worden…not…De muziek werd op de telefoon opgezocht, maar zonder goede voorbereiding en de juiste voertjes werd het niets…haha. Dan gaan we maar met zijn allen dogdancen! Er blijkt in 1 koppel onverwacht talent te schuilen. Superleuk om te zien.
Omdat het vanavond voetbalavond is (NL-Australië) hadden een paar medereizigers het idee opgevat om bitterballen te regelen, wat helaas niet lukte. Maar voor 1 gat waren ze niet te vangen, dus aan het eind van de middag hebben ze zich met gehakt in de keuken verschanst en toen wij om 18 uur klaar zaten voor de tv, kwamen er heerlijke gehaktballen de keuken uit samen met friet en salade! Het werd een heel gezellig en een echt waar-is-het-feestjefeestje, met de support van 1 Belg!

 

 

Facebook Instagram