Oké, eerlijk is eerlijk de titel klopt niet helemaal, want nu ik dit type, zit ik gewoon weer thuis op de bank… Maar na een heerlijke week te hebben vertoefd in Oostenrijk!

13-06-2014

11 Lange maanden…of 11 korte maanden?Doortje in de koffer

11 Maanden geleden begon een nieuw avontuur! Na 2 seconden dubben (meer tijd om te dubben had ik niet), boekte ik mijn vakantie voor 2014. 11 Maanden geleden! Niets voor mij om zo vroeg te boeken, maar wilde ik de Walk Learn en Funweek doen van Dogwalktrail dan had ik geen keus. Toen was het nog even wachten of ik erbij zat en ik was blij toen ik hoorde dat dat zo was. Nu kon het aftellen gaan beginnen. 11 Maanden lang of moet ik zeggen 11 maanden kort? Want ach, wat zijn 11 maanden nou? In een zucht en een scheet waren deze 11 maanden om. Ik kon dan ook niet geloven dat ik alweer onderweg was naar Oostenrijk! Dit keer niet met de trein, maar met de auto, want ik had het geluk dat ik mee kon rijden met een reisgenoot en haar hond.

 

Etappe 1

Vakantie 2014 met de hond is begonnenDe eerste etappe was naar Darmstadt in Duitsland. De honden lagen braaf samen op de achterbank en mijn reisgenoot en ik kletsten er samen lustig op los. Voor we het wisten waren we in Duitsland waar we bij vrienden van mijn reisgenoot zouden overnachten.
Een beetje een vreemde eend in de bijt voelde ik me wel, maar gelukkig werden we warm ontvangen! Ik had niet eens tijd om me onwennig te voelen. Na een wandelingetje in de blakende zon en wat gerelax, togen we naar een meertje om de honden te laten zwemmen…en ons zelf ook 😉 Dat was heeerlijk!
’s Avonds gezellig een bbq met elkaar en toen ging ik vroeg naar bed, want ik was stiekem best heel moe. ’s Nachts werd ik wakker en had ik tot mijn geluk 2 sms’jes, want ja het was toch de eerste voetbalavond van Nederland en nog wel tegen Spanje. Mijn broer sms’te me dat NL met 5-1 van Spanje had gewonnen en dat dat geen grap was..haha! Omdat mijn vader dezelfde uitslag sms’te, wist ik dat het klopte. Ik kon weer met een grote lach op mijn gezicht verder gaan slapen. Op naar dag 2!

 

Hond wil mee op vakantie

Facebook Instagram