20-01 & 21-01Besneeuwde bergen in Oostenrijk onderweg naar huis

De dag van vertrek…Vorige week kwamen we aan, vandaag gaan we alweer naar huis…
Omdat we niet via de pas de bergen wilden uit rijden, kozen we voor een alternatieve route. We gingen er vanuit dat de navigatie ons vanuit de bergen wel de snelweg zou opsturen. Dit bleek niet het geval.

 

Binnendoor…naar huis

Op een gegeven moment hadden we dus beiden geen idee meer waar we reden haha! Toen ik een grote stad zag en laagvliegend verkeer, had ik de indruk dat we nabij Salzburg waren. Dat bleek te kloppen. Leuk, want van Salzburg ben ik toch echt wel een beetje gaan houden na die twee keer dat ik er ben geweest.
Af en toe achterom kijkend naar de besneeuwde bergen en dan weer om me heen kijken, reden we verder. Nog altijd niet in de buurt van een snelweg, maar we hadden er beiden geen problemen mee. We zouden onderweg toch overnachten, dus we hadden geen haast.
Waar we normaal langs München komen, hebben we München dit keer nog niet eens in de verte gezien. We zijn een behoorlijk stuk binnendoor gereden waarbij we zelfs Tjechië in de verte hebben kunnen zien liggen. De Donau zijn we ook een aantal keer overgestoken en we hebben genoten van prachtige dorpjes en stadjes onderweg. Fijn om op deze manier de vakantie te kunnen afsluiten.

 

Vakantiegevoel

Na een hele tijd op binnendoorwegen te hebben gereden, kwamen we uiteindelijk toch op de snelweg. Eenmaal op de snelweg was de vakantie echt voorbij. Gelukkig hadden we allebei nog een vakantiegevoel door al het moois dat we hadden gezien tot dusver onderweg.
De sneeuw lag inmiddels ook achter ons…al bleek dat schijn, want onderweg reden Besneeuwde bomen in Oostenrijk onderweg naar huiswe nog door besneeuwde landschappen en ’s middags begon het zelfs te sneeuwen. Gelukkig bereikten we veilig ons hotel. Een knus familiehotel al voorbij Frankfurt. Ik was moe en voor 20 uur ging het licht al uit.

De volgende dag was het niet ver meer rijden en rond 12 uur werden Doortje en ik al thuis afgezet. Lekker om zo op tijd thuis te zijn. Zo had ik de tijd om alles op te ruimen, mijn konijnen gelijk te verschonen, mijn foto’s op te slaan en om ze te bekijken!

 

Nu heb ik heimwee, maar tegelijkertijd voel ik me intens gelukkig! Weer een geweldig avontuur beleefd met Doortje en mooie herinneringen gemaakt. Geweldige wandelingen gemaakt, grenzen verlegd en veel gezelligheid gehad!
Iedereen ontzettend bedankt!

 

 

Facebook Instagram