22 juni 2014

Vandaag laten we Salzburg en daarmee Oostenrijk weer achter ons. Ontzettend jammer dat het er alweer op zit, maar we hebben weer genoten!
We rijden op tijd weg, want we willen graag in 1 keer naar huis rijden.

 

File file file

Helaas…direct buiten Salzburg komen we in de file en het duurt maar en het duurt maar. Zodra we weer uit de file zijn, zijn we blij, maar dat duurt steeds maar kort, want we rijden dan de volgende file alweer in.
Op de navigatie zien we de reistijd in plaats van korter worden, juist langer worden. We zijn allebei moe en zeggen niet veel meer. We kunnen altijd in Duitsland overnachten, maar eigenlijk willen we dat niet.
Onze eigen bedden lonken.

 

Lege snelweg

Na heel veel files en een reistijd die ver is opgelopen, is het dan eindelijk over en kunnen we doorrijden. We houden Honden tijdens de terugreis op vakantieallebei vol verwachting de navigatie in de gaten en we snoepen er soms in 5 minuten wel een uur reistijd af haha! We kunnen weer lol hebben al hebben we geen echte gesprekken meer, maar dat is prima. Onderweg stoppen we af en toe voor een pauze en om de hondjes even uit de auto te laten.

Zo druk als het de eerste helft van de reis was, zo rustig is het de tweede helft. In Duitsland rijden we hele stukken over een vrijwel lege snelweg. Wat een verademing.
’s Avonds worden Doortje en ik weer veilig thuis afgeleverd. Het is altijd jammer om weer thuis te zijn en de bergen te moeten missen, maar het is fijn om na te genieten van een geweldige week!

 

Facebook Instagram