24-01

Vandaag was het onze vrije dag, dus lekker uitslapen. Na het douchen, ontbijten en honden uitlaten, besloten we om naar Zell am See te gaan zonder honden, zo dat die echt even lekker konden uitrusten. Voor ons was het ook wel even lekker.

Bevroren meer van Zell am See

Het meer van Zell am See

Eenmaal in Zell am See liepen we eerst door het stadje, maar al snel kwamen we uit bij het meer van Zell am See. Het meer bleek bevroren wat ook niet zo gek was gezien de kou van de afgelopen tijd. Het zag er prachtig uit!

Sneeuwwit Zell am SeeWe besloten om een stuk langs het meer te gaan wandelen. Ongelofelijk mooi. Wit wit wit! Betoverend gewoon. Omdat er verder ook bijna geen mensen liepen en we niet op onze honden hoefden te letten, was het heel rustgevend. Echt weer genieten.

 

Heisse Choco und Apfelstrudel

We liepen niet snel en daardoor kreeg ik het toch best wel koud, dus zijn we na een tijdje weer terug gegaan naar het stadje. In Zell am See hebben we toen gauw een restaurantje opgezocht voor een lekkere warme chocolademelk met apfesltrudel. Heerlijk! Na dit uitstapje hebben we nog wat boodschapjes gedaan om weer snel terug te gaan naar de hondjes. Die waren weer blij om ons te zien.

Rond 18 uur was het tijd om een stukje naar boven te lopen, naar de dogloghomes, waar we een maaltijd van Oostenrijkse gerechten zouden krijgen. Het was donker en helder. De Melkweg was te zien. Dat is toch altijd weer een kadootje. Het was een kleine wandeling met als beloning de gezelligheid en warmte van de dogloghomes. Zo sfeervol en een gezellig gedekte tafel. We hebben geproost op het leven, want daar was het de dag voor. Van alles geproefd (met dank aan kokkin Bianca!) en gezellig gekletst. Met de bus van Dogwalktrail zijn we na afloop weer naar beneden gebracht. Toen de hondjes uitgelaten en het was wederom weer heel heel koud.

 

 

Facebook Instagram