14-06-2014

Rijden rijden rijden

Wakker worden in Duitsland…Ik kon er niet bij…Erg onwerkelijk nog, maar oh zo fijn! Lekker buiten ontbijten, lekker wandelen door de heuvels en lekker weer op weg naar onze eindbestemming!
En toen was het rijden rijden rijden en nog meer rijden…De tijd kroop voorbij en het duurde maar en het duurde maar, er leken geen kilometers af te gaan, maar dat was natuurlijk wel zo, want om 17.30 uur arriveerden we in hetzelfde pension waar ik vorig jaar ook verbleef. Dat was een verrassing, want ik dacht echt dat we ergens anders zouden verblijven…haha! Vond het wel al zo apart dat beide pensions dezelfde naam hadden 🙂 Hoe dan ook, ik was er blij mee, want het was er vorig jaar ook zo fijn!

 

Dat doet ie anders nooit!

Bij aankomst bleken mijn reisgenote, ik en onze honden een appartementje te delen met nog iemand anders en we hadden een privétuintje. Niet gek!
Natuurlijk ook even handjes schudden, namen doorkrijgen en gelijk weer vergeten, maar wat maakte het uit? Ik was in Oostenrijk! Om dat nog maar eens te bevestigen voor mezelf (niet dat het werkte), heb ik lekker een schnitzel gegeten.
Onze honden haalden gelijk al streken samen uit door lekker op het bed te gaan liggen. Nee dat doet ie anders nooit! 😉 Dat werd ook wel een beetje de slogan van deze week, want onze honden haalden het slechtste in elkaar naar boven en daar heb ik stiekem vreselijk om moeten lachen.
Na het eten nog even een wijntje en toch maar proberen te bevatten dat ik echt alweer in Oostenrijk zat, maar nee het wilde er nog niet in.
Lekker slapen, want morgen zaten er weer leuke dingen aan te komen!

 

Facebook Instagram